באטמן האביר האפל 330 תאריך פרסום נובמבר 22 הספרס רושמים כבר הפסד שביעי רצוף והיא פוגשת היום את פילדלפיה בביתה אני חושב שהיום ייעצר כדור השלג של פפוביץ ויצאו לדרך חדשה היום סאן מנצחת בלי הפלוס ואם חס וחלילה יפסידו הליין נותן לנו מעטפת הגנה סמנו סאן אנטוניו ספרס 8+ ורק זכיות על ראשכם אמן! צטט Share this post קישור להודעה שתף באתרים אחרים
יואב 400 פורסם ב נובמבר 22 בוקר טוב אח יקר ראשית תודה על הברכות והנוכחות שלך בפורום שנית לצערי המשחק בשבת ואולם הוא היה גבוה גבוה בצ'יק ליסט שלי,באם היתה לי האפשרות הייתי בודק אותו יותר ,בטוח שאתה בדקת לעומק ונמצא כשיר לעמוד בסטנדרטים לסכום ששלחת !! מאחל לך הצלחה רבה רבה ואמן תיקח ותשמח והכל מתוך נחת ובבריאות איתנה שבת שלום אח יקר צטט Share this post קישור להודעה שתף באתרים אחרים
מזרחי 128 פורסם ב נובמבר 22 בהצלחה אחינו מסכים איתך 1 צטט Share this post קישור להודעה שתף באתרים אחרים
Voxero 162 פורסם ב נובמבר 22 איך אפשר לסמוך עליהם אחי? צטט Share this post קישור להודעה שתף באתרים אחרים
Magidna10 53 פורסם ב נובמבר 22 In my opinion Embiid and company are going to party in this match-up. Simmons might actually hit another 3-pointer considering the Spurs have one of the worst perimeter defenses in the league. You have to hope the Sixers get off the gas in the last quarter and San Antonio will struggle hard to keep in the game GL צטט Share this post קישור להודעה שתף באתרים אחרים
משה יצחק 3,109 פורסם ב נובמבר 22 בהצלחה רבה אחי היקר צטט Share this post קישור להודעה שתף באתרים אחרים
קווקזי81 1,100 פורסם ב נובמבר 22 קשה אחי חבל לשים סכום כזה על קבוצה אפורה כמו ספרס, ליין משיכה ברור לכיוון ספרס בהצלחה אחינו היקר צטט Share this post קישור להודעה שתף באתרים אחרים