Heisenberg 52 תאריך פרסום נובמבר 19 אני בוחר היום ווילס - הונגריה - X למי שרוצה תוצאה מדוייקת 1-1 בהצלחה לכולם ! צטט Share this post קישור להודעה שתף באתרים אחרים
Maroon 5 104 פורסם ב נובמבר 19 אני חושב שמדובר בבחירה גרועה במיוחד ואני אסביר גם למה. סלובקיה מארחת את אזרבייג'ן והדרך היחידה שהיא תעלה ליורו היא אם המשחק הזה יגמר בתיקו. במקרה של תיקו, 2 הקבוצות עפות ולא עולות ליורו ומה שיקרה יהיה שכל עוד יהיה תיקו שתי הקבוצות ישלחו שחקנים קדימה וינסו להבקיע שער בכל מחיר ולא משנה מה יקרה, בסוף של דבר המשחק הזה יוכרע. זה בין המקרים הבודדים והייחודים שהסיכוי לתיקו ממש ממש גרוע מהרגיל ולכן לדעתי הסימון ממש לא חכם. בכל זאת, אאחל לך הצלחה רבה. 1 צטט Share this post קישור להודעה שתף באתרים אחרים
ZOOM 620 פורסם ב נובמבר 19 לדעתי וויילס בבית תעשה את העבודה בהצלחה רבה צטט Share this post קישור להודעה שתף באתרים אחרים
גרש 733 פורסם ב נובמבר 19 לפני 22 דקות, ZOOM אמר: לדעתי וויילס בבית תעשה את העבודה בהצלחה רבה צטט Share this post קישור להודעה שתף באתרים אחרים
אילן 656 פורסם ב נובמבר 19 לפני שעה, Heisenberg אמר: אני בוחר היום ווילס - הונגריה - X למי שרוצה תוצאה מדוייקת 1-1 בהצלחה לכולם ! ווילס מועמדת לניצחון ואולי תנצח. אבל זה בסדר גמור שאתה הולך במה שאתה מאמין,לפעמים מה שלא הגיוני נתפס,ומה שהכי הגיוני לא נתפס. זה ספורט והכל יכול להיות,תיקו 0:0 או 1:1 אז מאחל לך שהמשחק אכן יסתיים בתיקו ואשמח לחזור לאחל לך מזל טוב. בהצלחה רבה עלה והצלח צטט Share this post קישור להודעה שתף באתרים אחרים
foxy 70 פורסם ב נובמבר 19 לפני 1 שעה, Maroon 5 אמר: אני חושב שמדובר בבחירה גרועה במיוחד ואני אסביר גם למה. סלובקיה מארחת את אזרבייג'ן והדרך היחידה שהיא תעלה ליורו היא אם המשחק הזה יגמר בתיקו. במקרה של תיקו, 2 הקבוצות עפות ולא עולות ליורו ומה שיקרה יהיה שכל עוד יהיה תיקו שתי הקבוצות ישלחו שחקנים קדימה וינסו להבקיע שער בכל מחיר ולא משנה מה יקרה, בסוף של דבר המשחק הזה יוכרע. זה בין המקרים הבודדים והייחודים שהסיכוי לתיקו ממש ממש גרוע מהרגיל ולכן לדעתי הסימון ממש לא חכם. בכל זאת, אאחל לך הצלחה רבה. 👏👉 צטט Share this post קישור להודעה שתף באתרים אחרים