מלך הקרנות 86 תאריך פרסום נובמבר 19 (נערך) הכי חזקים שלי מבין המשחקים הרבים היום..בהצלחה! בוצעה עריכה ל נובמבר 19 על ידי מלך הקרנות צטט Share this post קישור להודעה שתף באתרים אחרים
EliZ 56 פורסם ב נובמבר 19 ססארי יפה, חימקי קצת מפחיד.. בהצלחה אח יקר! צטט Share this post קישור להודעה שתף באתרים אחרים
יואב 401 פורסם ב נובמבר 19 בהצלחה רבה,אמן תיקח ותשמח צטט Share this post קישור להודעה שתף באתרים אחרים
תומר הבנאדם 173 פורסם ב נובמבר 19 (נערך) איתך בראשון, השני קשה חושב ריאל אבל סביב הליין אז אפשרי. בהצלחה. בוצעה עריכה ל נובמבר 19 על ידי תומר הבנאדם צטט Share this post קישור להודעה שתף באתרים אחרים
גרש 736 פורסם ב נובמבר 19 דאבל עם סיכוי טוב לזכייה. בהצלחה! צטט Share this post קישור להודעה שתף באתרים אחרים
Dennis bergkamp 23 פורסם ב נובמבר 19 ססארי פצצה ! בהצלחה ! צטט Share this post קישור להודעה שתף באתרים אחרים
Maroon 5 104 פורסם ב נובמבר 19 לפני 47 דקות, מלך הקרנות אמר: הכי חזקים שלי מבין המשחקים הרבים היום..בהצלחה! נהדר, אני גם שלחתי את הדאבל הזה בדיוק. אנחנו אותו ראש לחלוטין היום. בהצלחה רבה שיהיה גבר. צטט Share this post קישור להודעה שתף באתרים אחרים
מלך הקרנות 86 פורסם ב נובמבר 19 לפני שעה, EliZ אמר: ססארי יפה, חימקי קצת מפחיד.. בהצלחה אח יקר! לפני שעה, יואב אמר: בהצלחה רבה,אמן תיקח ותשמח לפני שעה, תומר הבנאדם אמר: איתך בראשון, השני קשה חושב ריאל אבל סביב הליין אז אפשרי. בהצלחה. לפני 59 דקות, גרש אמר: דאבל עם סיכוי טוב לזכייה. בהצלחה! לפני 53 דקות, Dennis bergkamp אמר: ססארי פצצה ! בהצלחה ! לפני 49 דקות, Maroon 5 אמר: נהדר, אני גם שלחתי את הדאבל הזה בדיוק. אנחנו אותו ראש לחלוטין היום. בהצלחה רבה שיהיה גבר. תודה רבה לכולם ,מאחל לכולם הצלחה וערב כדורסל פורה ורווחי!! צטט Share this post קישור להודעה שתף באתרים אחרים