proshon98 28 תאריך פרסום נובמבר 19 (נערך) בוקר טוב חברים, הלילה לא הלך כמו שציפיתי, וNBA זה התחום החלש שלי ככה שאפסיק לשלוח שם לבנתיים ואתרכז באירופה. טניס כמו תמיד אהבתי ומצאתי להיום הימור מצוין ביחס 1.45 שנפתח כסינגל ודאבל. בהצלחה חברים. בוצעה עריכה ל נובמבר 19 על ידי proshon98 צטט Share this post קישור להודעה שתף באתרים אחרים
אילן 675 פורסם ב נובמבר 19 אין דעה על המשחק טניס זה אחד הענפים שאסור להשקיע על יחסים נמוכים באופן גורף,כי לא חסרים הפתעות. אז מקווה בשבילך קודם כל שהטורניר מאוד מאוד חשוב לשחקן,שהמגרש תואם לשחקן בין אם זה חימר או דשא,ושהיכולות שלו והמיקום שלו בהרבה יותר טובים מהשחקן היריב. בהצלחה רבה 1 צטט Share this post קישור להודעה שתף באתרים אחרים
proshon98 28 פורסם ב נובמבר 19 לפני 5 דקות, אילן אמר: אין דעה על המשחק טניס זה אחד הענפים שאסור להשקיע על יחסים נמוכים באופן גורף,כי לא חסרים הפתעות. אז מקווה בשבילך קודם כל שהטורניר מאוד מאוד חשוב לשחקן,שהמגרש תואם לשחקן בין אם זה חימר או דשא,ושהיכולות שלו והמיקום שלו בהרבה יותר טובים מהשחקן היריב. בהצלחה רבה כל מה שאמרת תואם לשחק שלי היום. נכון שאסור להשקיע על יחסים כאלה באופן גורף והייתי עד לכמות לא קטנה של יחסים קטנים מאוד שלא נתפסו, אני משקיע רק שיש לי את ההימור הנכון לשלוח וזה מה ראיתי לנכון היום. תודה רבה אילן צטט Share this post קישור להודעה שתף באתרים אחרים
proshon98 28 פורסם ב נובמבר 19 לפני 1 דקה, avile אמר: בהצלחה רבה אחי תודה אחי צטט Share this post קישור להודעה שתף באתרים אחרים
איש האינטואיציה 502 פורסם ב נובמבר 19 בהצלחה לך אחי צטט Share this post קישור להודעה שתף באתרים אחרים
proshon98 28 פורסם ב נובמבר 19 לפני שעה, משה יצחק אמר: בהצלחה רבה אחי תודה רבה אחי לפני 55 דקות, איש האינטואיציה אמר: בהצלחה לך אחי תודה אח צטט Share this post קישור להודעה שתף באתרים אחרים