EliZ 56 תאריך פרסום נובמבר 8 מחצית ראשונה: פנרבחצה(-6) נגד באיירן מינכן(+6) הסימון: באיירן מינכן(+6) ליין מכובד למחצית, מאמין שישארו קרובים לפחות עד החצי. בהצלחה! צטט Share this post קישור להודעה שתף באתרים אחרים
גרש 737 פורסם ב נובמבר 8 שלום לך , בחירה קשה. אולקר צפויה לשחק אגרסיבי והגנה שוטפת. ראה דוגמא אמש ריאל מדריד נצחה בדו ספרתי במגרש קשה ,התאקלמה יפה מאוד. חושב שיהיה תסריט דומה במשחק הנוכחי , מקווה עבורך שזה ייתפס. בהצלחה! 1 צטט Share this post קישור להודעה שתף באתרים אחרים
אייל22 27 פורסם ב נובמבר 8 גם אני שלחתי מחצית על באיירן, בגדול מאמין בניצחון של אולקר בסוף המשחק אבל לא יהיה קל. מקווה בשביל רוב החברים כאן שתעבור בסוף את הליין, אך לדעתי פנר לא בפורמה של ליקוק דבש 1 צטט Share this post קישור להודעה שתף באתרים אחרים
יהודה ווינר 114 פורסם ב נובמבר 8 אני בחרתי רבע .. גם מחצית נראה מבטיח.. אך יש יותר זמן לתקן .. בהצלחה תותח !! 1 צטט Share this post קישור להודעה שתף באתרים אחרים
EliZ 56 פורסם ב נובמבר 8 לפני 58 דקות, גרש אמר: שלום לך , בחירה קשה. אולקר צפויה לשחק אגרסיבי והגנה שוטפת. ראה דוגמא אמש ריאל מדריד נצחה בדו ספרתי במגרש קשה ,התאקלמה יפה מאוד. חושב שיהיה תסריט דומה במשחק הנוכחי , מקווה עבורך שזה ייתפס. בהצלחה! מסכים איתך אבל באיירן הוכיחה שלא מדובר בכבשים בעוד פנר מגמגמת. תודה! לפני 50 דקות, אייל22 אמר: גם אני שלחתי מחצית על באיירן, בגדול מאמין בניצחון של אולקר בסוף המשחק אבל לא יהיה קל. מקווה בשביל רוב החברים כאן שתעבור בסוף את הליין, אך לדעתי פנר לא בפורמה של ליקוק דבש לפני 49 דקות, 12345itzik אמר: בהצלחה רבה לפני 37 דקות, העוקץ האולטימטיבי אמר: בהצלחה לפני 17 דקות, יהודה ווינר אמר: אני בחרתי רבע .. גם מחצית נראה מבטיח.. אך יש יותר זמן לתקן .. בהצלחה תותח !! תודה רבה חברים! צטט Share this post קישור להודעה שתף באתרים אחרים