Heisenberg 52 פורסם ב נובמבר 7, 2018 מושקע חזק על סראטוב , הצלחת לגרום לי לחשוב קצת, אבל באופן כללי אני עם הגוים היום , בהצלחה צטט Share this post קישור להודעה שתף באתרים אחרים
המעניש במזומן 6,667 פורסם ב נובמבר 7, 2018 בדיוק עכשיו, גרש אמר: שלום , אני חושב שאתה מתעסק בשטויות . לא חייב כל יום לפרסם הימור,בכוח. יש לך מסגרות שאתה טוב בהם , בין אם זה NBA או יורוליג ולפעמים ליגת ווינר בכדורסל. בכל מקרה שיהיה בהצלחה והלוואי תעניש. אני טוב בכל הימורי הכדורסל ושום הימור שאני מפרסם זה לא בכח אלא אחרי מחשבה גדולה , יש היום מבחר נחמד של כדורסל וזה מבחינתי החזק היום. 2 צטט Share this post קישור להודעה שתף באתרים אחרים
גרש 733 פורסם ב נובמבר 7, 2018 לפני 2 דקות, המעניש במזומן אמר: אני טוב בכל הימורי הכדורסל ושום הימור שאני מפרסם זה לא בכח אלא אחרי מחשבה גדולה , יש היום מבחר נחמד של כדורסל וזה מבחינתי החזק היום. תודה על התגובה. צטט Share this post קישור להודעה שתף באתרים אחרים
Nimnia212 18 פורסם ב נובמבר 7, 2018 המעניש לא טועה פעמיים ברצף חברים. בהצלחה ! צטט Share this post קישור להודעה שתף באתרים אחרים
המעניש במזומן 6,667 פורסם ב נובמבר 7, 2018 בדיוק עכשיו, Nimnia212 אמר: המעניש לא טועה פעמיים ברצף חברים. בהצלחה ! יכול לטעות אחי אבל כמובן ששלחתי בהכפלה 1 צטט Share this post קישור להודעה שתף באתרים אחרים
המעניש במזומן 6,667 פורסם ב נובמבר 7, 2018 לפני 7 דקות, Heisenberg אמר: מושקע חזק על סראטוב , הצלחת לגרום לי לחשוב קצת, אבל באופן כללי אני עם הגוים היום , בהצלחה הרוסים קבוצה טובה ואני לא מזלזל בהם אבל נס ציונה הוכיחה שבאירופה היא חזקה והיא גם משחקת עם יותר אנרגיות ,אבל כמובן שהכל יכול להיות . 1 צטט Share this post קישור להודעה שתף באתרים אחרים
יובל 128 פורסם ב נובמבר 7, 2018 אלוף( סופר טנקר) בהצלחה! צטט Share this post קישור להודעה שתף באתרים אחרים
bpm 363 פורסם ב נובמבר 7, 2018 הפעם אני מסכים איתך. בהצלחה! צטט Share this post קישור להודעה שתף באתרים אחרים