שתף פורסם ב אוקטובר 31 לפני 6 דקות, Avihoo.A אמר: מברוק תודה רבה גבר - רציתי להמליץ על המשחקים (כמו גם על המשחקים הקודמים - תיקו ב-משחק של יובנטוס נגד אינטר + ניצחון של פיורנטינה על רומא) אבל כמו היום הייתה תקלה - התקלה הזאת מופיעה לא מעט זמן (מנסה להתחבר מופיע לי תם הזמן) ויש שגיאת שרת צטט קישור להערה
שתף פורסם ב אוקטובר 31 בדיוק עכשיו, THEPROPHET אמר: תודה רבה גבר - רציתי להמליץ על המשחקים (כמו גם על המשחקים הקודמים - תיקו ב-משחק של יובנטוס נגד אינטר + ניצחון של פיורנטינה על רומא) אבל כמו היום הייתה תקלה - התקלה הזאת מופיעה לא מעט זמן (מנסה להתחבר מופיע לי תם הזמן) ויש שגיאת שרת כן קרה כמה פעמים בימים האחרונים נקווה שיתוקן מהר , מתי תפסת את היחסים האלה מתי שלחת? צטט קישור להערה
שתף פורסם ב אוקטובר 31 לפני 25 דקות, Avihoo.A אמר: כן קרה כמה פעמים בימים האחרונים נקווה שיתוקן מהר , מתי תפסת את היחסים האלה מתי שלחת? היי - את אלה ספציפית שלחתי כאשר פורסמו ב-תאריך 28/10 (שעה 12 ב-לילה) - אבל כל השבועיים האחרונים לא עובד לי טוב האתר גם כאשר אחרים הצליחו להתחבר לי זה התחבר כתבתי כמה מילים ואז האתר שוב לא עבד לי - מזכיר את התקלות ב-אתר המועצה כאשר אתה בא לשלוח משחקים ב-יחס גבוה עם השקעה גבוהה פתאום צצות תקלות - לא נותן להמר/הוסף אירוע/שגיאה 503/האתר ירד זמנית ועוד שלל קשקושים ב-סגנון (פיספסתי ב-מצטבר זכיות ב-סכום של 7 ספרות) אלה יחסים נמוכים יחסית - הימרתי כמה פעמים על איזו קבוצה מבקיעה ראשונה ב-יחס של 5 פלוס או אין שערים ב-יחס של 10 עד 20 (המשחק האחרון של סלטיק ב-אלופות) או יחס אחר - היה על אינטר מול יובנטוס יחס של 40 בערך (אולי אחרי זה ירד) אבל זה לא נתן להמר כמו על מי תוביל ב-מחצית ודברים נוספים - שוחחתי עם נציגה של הטוטו לפני כמה ימים - היא טענה כי התקלה אולי אצלי כאשר בדקה ראתה כי התקלה אצלהם ואמרה אולי זאת תקלה נקודתית לגבי החשבון שלי (הראתי לה את הטפסים אשר ניסיתי לשלוח עם הסכומים ועם התאריכים) - קרה לך פעם תקלות כאלה תותח? - נ.ב פה יש תקלה גם עם הלוח תוצאות הוא בכלל לא מדויק מקודם הופיע 3-0 לאציו אחרי זה הופיע 2-1 גם לפני כמה ימים ב-משחק של קליארי הייתה בעיה עם התוצאה וכאשר שחקן מבקיע מופיע "למחוק" במקום שם המבקיע - נקווה כי יתקנו את התקלות האלה ב-מהרה צטט קישור להערה
שתף פורסם ב אוקטובר 31 ניסיתי לשלוח את ההודעה הזאת ב-פרטי אבל לא נתן לי - לא יודע אם זאת תקלה או אתה לא יכול לקבל הודעות ב-אופן כללי בכל מקרה זאת ההודעה : המלצה חמה תהמר כאשר המשחקים מתפרסמים אל תחכה כמה ימים - אחרי זה המועצה מורידה את היחסים או סוגרת אופציה להמר על המשחקים - גם מומלץ לבדוק בעצמך מידע לגבי משחקים כמו אם יש פצועים וכו - לא מזמן המליצו על משחק של יובנטוס טענו כי לא מעט שחקנים פצועים או מורחקים והם בסוף שיחקו : עכשיו הוסיפו את המשחקים של ליגת האלופות אז אם אתה רוצה להמר עליהם? כדאי להמר עכשיו - לא בטוח כמה זמן ישאר יחס של 1.95 על זאגרב מול הנמושה של המפעל עד כה (ברטיסלבה) - היחס על ניצחון ביתי של איינדהובן על ג'ירונה יחסית גם "גבוה" נתנו 1.70 - בבית איינדהובן קבוצה חזקה - ג'ירונה קיבלה שלישייה בבית שלה מול פיינורד אשר נחשבת חזקה הרבה פחות - בטח יירד לקראת המשחק אל איזור 1.30 או 1.40 : היחס על דורטמונד מצד שני מאכזב אם תנצח 0-3 את שטורם תקבל רק פי 1.90 - כבר עדיף להסתכן על המשחק של באיירן מינכן נגד בנפיקה - מפגש קודם מינכן פירקה את בנפיקה 2-5 (נגמר יחס אחר - השאלה אם שווה לנסות ב-השקעה יחס אחר על מחצית או על המשחק כולו : היחס ב-איזור פי 7) אם הולכים סולידי מינכן מנצחת מעל 2 שערים אז היחס הוא פחות גבוה אבל לא רע (פי 2.5) - ברצלונה מול הכוכב האדום יכולה גם לפרק אבל היחס נמוך על ה-2+ נותן רק 1.95 אם הולכים יחס אחר אז זה פי 8 כמעט - המועצה שמה גם הרבה מוקשים : פיתתה עם יחסים גבוהים על קבוצות פייבוריטיות על הנייר אשר יכול להיות בהם מוקשים ואותן קבוצות פייבוריטיות יכולה לאבד נקודה (אולי אפילו 3 נקודות) צטט קישור להערה
הודעות מומלצות
הצטרף לשיחה
הינך רשאי לכתוב המלצה, אך פירסומה מותנה בתהליך הרשמה. אם יש לך חשבון, התחבר עכשיו פרסם עם החשבון שלך