שתף Posted אוקטובר 30 יחס ההמלצה כולל : 1.75 השקעה: השקעה בינונית בלשן - חוקר שפות. במקרה שלי - חוקר את שפת האנליסטים. מזה שנים אני עוקב אחר 15 האתרים המובילים בעולם (רובם חסומים לגלישה מהארץ), דרך VPN של חבר אנליסט שעובד באתר 888 בגיברלטר. הקשר הרציף עם החבר על אופן עבודתו בפרט ושל אנליסט בכלל בכל עת כמו גם המעקב שהוא מספק לי אחרי עשרות ליגות בכמה ענפי ספורט, באתרים השונים, מסייעים לי לנתח סיכויים ברמה גבוהה. ההימורים שלי לרוב אינם מושפעים ממידע מוקדם/פרשנות/מצב טבלה וכ' אלא רק מניתוח אנליסטי לאחר מעקב ממושך. לכן ברוב הימוריי לא תמצאו פרשנות מילולית. המשכפלים שלי בקבוצות הוואטסאפ למדו אותי ומשכפלים אותי בלי לשאול שאלות. זאת על סמך אחוזים טובים שלי שהם נחשפו אליהם במשך הזמן. מוזמנים לעקוב אחרי. בהצלחה לכולם קישור להערה
שתף פורסם ב אוקטובר 30 לפני 3 דקות, הבלשן אמר: סוג ההמלצה: S יחס ההמלצה כולל : 1.75 שעת משחק: 13:35 השקעה: השקעה בינונית בלשן - חוקר שפות. במקרה שלי - חוקר את שפת האנליסטים. מזה שנים אני עוקב אחר 15 האתרים המובילים בעולם (רובם חסומים לגלישה מהארץ), דרך VPN של חבר אנליסט שעובד באתר 888 בגיברלטר. הקשר הרציף עם החבר על אופן עבודתו בפרט ושל אנליסט בכלל בכל עת כמו גם המעקב שהוא מספק לי אחרי עשרות ליגות בכמה ענפי ספורט, באתרים השונים, מסייעים לי לנתח סיכויים ברמה גבוהה. ההימורים שלי לרוב אינם מושפעים ממידע מוקדם/פרשנות/מצב טבלה וכ' אלא רק מניתוח אנליסטי לאחר מעקב ממושך. לכן ברוב הימוריי לא תמצאו פרשנות מילולית. המשכפלים שלי בקבוצות הוואטסאפ למדו אותי ומשכפלים אותי בלי לשאול שאלות. זאת על סמך אחוזים טובים שלי שהם נחשפו אליהם במשך הזמן. מוזמנים לעקוב אחרי. בהצלחה לכולם יש לפרסם את ההמלצה זמן סביר בטרם החלה ההתמודדות. תעבור על נהלי פרסום בפורום המלצות: 1 קישור להערה
הודעות מומלצות