עמוד הבית | אודותינו | הפוך לעמוד הבית | הוסף למועדפים | פרסום באתר | צור קשר

שלח ווינר      סלולר       בלוגים פורומים ליגות נוער ליגות נמוכות המלצות ווינר תוצאות ספורט  

על מנת להרשם לפורומים יש להכנס עם כתובת אי-מייל חוקית על מנת לאמת את המשתמש
(המנהלים קבעו כי מוכרחים להרשם עם כתובת ספקית אינטרנט)

Forum Rules חוקי משמעת - אל תגידו לא ידענו
2 דפים V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> המלצות וסימוני היום!כרגיל ממליץ לקרוא!, נקודות מעניינות וחשובות. אשמח שתקרא ותעזרו - וגם תגיבו :)
ShmiloZ
הודעה Jul 29 2010, 01:53 PM
הודעה #1

מהמר מתקדם
סמל קבוצה

קבוצה: רשומים

משתמש מספר.: 12,939

אז אחרי שאתמול המלצתי לגבות תיקו באייאקס , המלצה שעברה את מבחן התוצאה ובנוסף , המלצתי ללכת חזק על פנר' , הם החליטו להפגין חוסר אחריות מוחלט , ולשחק כמו קבוצה שמשחקת לראשונה במעמדים כאלו , ולקבל אדום מטופש ופנדל עוד יותר מטופש בדקה ה90!

גם היום קיימים מספר הימורים מומלצים ש-שווה לגעת בהם , ולבדוק אותם!

משחקים שעלולים להוות מוקש למהמרים היום בווינר.

אינטר טורקו - גנק : אז קבוצתם של אליניב ברדה וסמואל יבואה מתחילה את דרכה במפעל האירופאי. נתון דיי מפתיע , מפגש אירופאי שני בשבועות האחרונים בין קבוצה פינית לקבוצה בלגית.

טיפה מידע על גנק :

בחודש וחצי האחרון של הפגרה היא ביצעה ארבעה משחקי אימון . ניצחה קבוצה בלגית אחת ,בשניים הפסידה לקבוצות טורקיות כמו פנרבחצ'ה וטרנסזפור . ויצאה בתיקו נגד ליארסה , קבוצתו היוונית של אבו חצירא וסלים טועמה.

את האמת ... אני לא מייחס יותר מידי חשיבות למשחקי אימון שכאלו . אלו משחקי אימון שבהם מריצים הרבה מאוד שחקנים , בעיקר שחקנים צעירים , כך שהמאמן יוכל לקבל קצת פרספקטיבה מתאימה על מצב קבוצתו. אין יותר מידי משעמות מנטלית על השחקנים בעקבות תוצאות במשחקים כאלו.

גנק , סיימה בעונה שעברה במקום ה -11 בליגה הבלגית. אל תקלו ראש בליגה הזאת. זאת ליגה חזקה מאוד , פיזית ולא צפוייה.

מבחינת הסגל שלה : כולנו מכירים את צמד החלוצים
ברדה & סמואל יבואה.

שאר הסגל , בנוי ברובו על שחקנים מקומיים.

אינטר טורקו הקבוצה הפינית שממוקמת כרגע במקום ה5 בליגה. שיחקה 7 פעמיים בבית . מאזנה עומד על 2-2-3.
בהחלט לא מאזן מדהים , ביחס לכך שהליגה הפינית באמת חלשה! שנמצאת בשליטה קבועה של אותה קבוצה כמעט על השנים. הלסינקי.

לגבי הסגל שלהם : עברתי עליו קצת. הסגל בנוי בעיקר על שחקנים מקומיים וצעירים. ואין לי יותר מידי מידע להרחיב עליו לצערי. אשמח אם מישהו יוכל להוסיף.

בכל אופן , כשאני מנסה לנתח את הנתונים להיום זה נראה ככה :

גנק - קבוצה שמנוסה במפעלים האירופאים בשנים האחרונות. צברה ניסיון , ומשחקים אצלה מספר לא מועט של שחקנים שמשחקים במדי הנבחרות שלהם.

הסגל שלה לעניות דעתי מוכשר יותר.

הכדורגל הבלגי הוא טכני יותר מהכדורגל הפיני , אך סוגי המשחק של שתי הקבוצות מאוד דומה במישור הפיזי.

לאינטר טורקו - יש את יתרון הכושר והחיבור. הקבוצה כבר משחקת 13 מחזורים בליגה הפינית. משמע , "שכושר המשחק" ולא בהכרח ה"כושר הגנטי" של השחקנים במצב טוב יותר משל גנק. למרות שגנק כבר פתחה את אימוניה באמצע-סוף יוני .

המגרשים בפינלד לא משפיעים לדעתי יותר מידי על המשחק. אנחנו לא צפויים לראות יותר מידי קהל במגרש , ובטח לא קהל שיתמוך בקבוצה (כמו הקהל המטורף של יאנג בוייז אתמול מול פנר') באופן גורף.

אז אחרי כל הנתונים הללו - בהחלט זהו משחק לא קל לניחוש. לא הייתי מגדיר אותו כמשולש , אבל בהחלט קיים בו קושי.
למרות זאת , אני מוצא ערך רב בהימור על גנק וגיבוי של תיקו

ההימור - גנק ביחס 1.65
תיקו ביחס 3.

נורסלנד - ספורטינג ליסבון : אעעחחח , בעייני , הבאנקר של התוכניה!!

אין יותר מידי מה לפרט . לכן , אעשה זאת בקצרה...

ספורטינג ליסבון - קבוצה , שמקומה הטבעי הוא בכלל בליגת האלופות . אך עקב עונה בינונית מאוד , היא סיימה רק במקום ה4. הרחק הרחק מהמקום שלוקח אותך לליגת האלופות.

אבל אל תקלו ראש בקבוצה הזאת , או להתייחס יותר מידי לנתון הזה.
יש לה את אחד הסגלים המרשימים בפורטוגל. חלק מהשחקנים גם שיחקו במונדיאל האחרון במספר נבחרות .

כמו כן , היא כבר הספיקה לשחק מספר משחקי ידידות - באחד מהם ניצחה השבוע את מנצ'סטר סיטי 2-0

ההגנה שלהם בנויה בעיקר של שחקנים פורטוגלים ותיקים . אני אחסוך ממכם את השמות . אתם שואלים למה? כי אני כל כך מתרגש לכתוב לכם , את השמות של שחקני הקישור וההתקפה... smile.gif חחחח

קישור : מיגל ואלוסו - שחקן נבחרת פורטוגל , שיחק במספר משחקים במונדיאל האחרון כמחליף. תקשיבו לי טוב ... הוא הדבר הבא בכדורגל הפורטוגלי! איזה שחקן הוא. כבר שנתיים אני עוקב אחריו. קשר אחורי מדהים. גרזן אמיתי , עם יכולות של חלוץ. בעיטה מדהימה מרחוק , הוא גם בועט את הבעיטות החופשיות של הקבוצות. מסירות שלו שמות חלוצים מול שוער בשניות.

מאניש - זוכרים אותו מיורו 2004 ומונדיאל 2006?
קשר אמצעי , מעולה , טכני ברמות הגבוהות ביותר.

מתיאס פרננדז - אותו אתם בטוח זוכרים . השחקן המוביל של נבחרת צ'ילה! קשר קיצוני מעולה . טכני , מהיר . שיחק בעבר גם בספרד (ויאריאל) והיה מועמד לריאל וברסה.

מאראט איזמאלוב - זוכרים שהפועל שיחקו באופ"א , בשנה המפורסמך , והם הדיחו את לוקומוטיב מוסקבה? לאותה לקומוטיב , היה שחקן , שנחשב בזמנו לשחקן הבא ברוסיה . זה הוא!
שחקן נבחרת רוסיה. קשר . אומנם לא ראיתי אותו משחק המון זמן (למרות שראיתי אותו משחק במדי הנבחרת) אבל מזיכרוני , הוא שחקן מעולה. כנראה שאם הוא משחק בספורטינג , הוא עדיין כזה.

בסגל הקישור - אפשר גם למצוא את פדרו מנדז הפורטוגלי , שחקן מנוסה וותיק בן 33. סימון ווקצ'ביץ הסרבי .

בהתקפה :
לייאדסון - חלוץ נבחרת פורגטול במונדיאל האחרון. במקור , ברזילאי שקיבל אזרחות בפורטוגל. חלוץ מצויין , קטן קומה (וגם דיי מכוער חחח ) , אבל זריז , בעיטה טובה , מעולה ב1 על 1

הלדר פוסטיגה : חלוץ נבחרת פורטוגל . גם הוא שיחק במונדיאל האחרון וגם ביורו האחרון. נחשב בזמנו ליורש של נונו גומש האגדי - אך מאז הוא קצת דעך. כיום בן 27.

סינגה פונגול - חלוץ אתלטיקו מדריד בעבר. גדל בכלל באקדמיה של ליברפול כאשר ג'רר הוייה היה המאמן , והביא אותו מצרפת. חלוץ פיזי מאוד , מהיר .

ישנם עוד שני חלוצים בסגל : סלריו ודז'או. גם הם משחקים לא מעט בקבוצה.

אז אחרי כל השחקנים שציינתי , יש צורך להרחיב? לא !
אבל עבדכם הנאמן , יעשה זאת בכל זאת.

נורסלנד - הקבוצה הדנית הזאת , קבוצה בהחלט בינונית ביחס לליגה.
ראיתי את משחקה האחרון בליגה. היא שיחקה נגד קבוצה חלשה ממנה בבית , הובילה 1-0 , אך תוך עשר דקות , חטפה שני שערים ולבסוף הפסידה.

מבחינת נתונים וסגל , אין לי יותר מידי מידע . אך אני לוקח בחשבון אולי , עייפות מהמשחק האחרון , מצב מנטלי רעוע בעקבות ההפסד , חוסר ניסיון במפעלים האירופאי , והכי חשוב
נחיתות מקצועית אל מול ספורטינג!

כך בעצם קיבלנו "באנקר" חחח

לכן , בלי יותר מידי חפירות , הסימון שלי :
ספורטינג ביחס 1.3

אנדר אובר שערים 2.5 - אובר ביחס 1.5

המלצות / סימונים נוספים להיום :

סרקל ברוז' - פמגוסטה +1 - 2 ביחס 1.5

פלזן - בשיקטאש - 2 ביחס 1.4

אלמקאר - גטבורג - איקס ביחס 4.06

מאחל לכולם בהצלחה! כמובן שהכל פה בגדר המלצה. מי שלוקח , בשמחה .
רק זכיות smile.gif

Go to the top of the page

+Quote Post
YoNaTaN
הודעה Jul 29 2010, 01:57 PM
הודעה #2

מהמר מתקדם
סמל קבוצה

משתמש מספר.: 12,532

סחתיין על ההשקעה, תודה

--------------------
כל יבשת, כל ליגה, כל קבוצה - רק לעקוץ את המועצה.

+Quote Post
osher
הודעה Jul 29 2010, 01:58 PM
הודעה #3

מהמר עם קבלות
סמל קבוצה

משתמש מספר.: 7,343

כל הכבוד על המידע גבר..מסכים בהכול

+Quote Post
Chen
הודעה Jul 29 2010, 02:05 PM
הודעה #4

מהמר מתחיל
סמל קבוצה

משתמש מספר.: 11,368

למה אלקמאר תיקו תסביר לי?

+Quote Post
אשדודי 17
הודעה Jul 29 2010, 02:09 PM
הודעה #5

מכור מכור
סמל קבוצה

משתמש מספר.: 12,715

QUOTE(YoNaTaN @ Jul 29 2010, 02:57 PM) *
סחתיין על ההשקעה, תודה

--------------------

אשדודיה דייה דייה

+Quote Post
EladB
הודעה Jul 29 2010, 02:12 PM
הודעה #6

ממליץ כדורגל
סמל קבוצה

משתמש מספר.: 11,835

אני כבר כמה ימים רואה את ההמלצות שלך והן פשוט מעולות תמשיך ככה גם היום אהבתי בידיוק אותו ראש כמוני .. בהצלחה ותודה אחי !

--------------------

+Quote Post
אשדודי 17
הודעה Jul 29 2010, 02:18 PM
הודעה #7

מכור מכור
סמל קבוצה

משתמש מספר.: 12,715

שחכתי להוסיף: היום אני מסכים איתך! חח
ושוב תודה ענקית אחי tongue.gif

--------------------

אשדודיה דייה דייה

+Quote Post
ShmiloZ
הודעה Jul 29 2010, 02:35 PM
הודעה #8

מהמר מתקדם
סמל קבוצה

QUOTE(Chen @ Jul 29 2010, 02:05 PM) *
למה אלקמאר תיקו תסביר לי?

אני אסביר לך בדיוק למה ...
אלקמאר , אלופת הולנד לפני שנתיים . השתתפה בליגת האלופות בעונה שעברה!
היא פשוט כבר לא אותה קבוצה . המאמן הוחלף , שחקנים עזבו .
עונה שעברה , היא סיימה רק במקום ה5..

בכל אופן , ההולנדים , כיום הם קבוצה בינונית. אומנם יש להם סוג של מגרש ביתי תומך , אך השבדים לא פראיירים!
יש להם עבר לא רע באירופה , וניסיון חסר תקדים במפעלים הללו.

השבדים נמצאים כבר במהלך העונה בליגה המקומית. שיחקו כבר מספר משחקים , והקבוצה סך הכל דיי מחוברת.
השבדים ניחנים במשחק פיזי מאוד , משחק איטי , של הנעת כדור. דבר אשר יקשה בעייני על המשחק ההולנדי.

מאמין שהשבדים יבואו לחרבן את המשחק , להוציא תיקו , או אפילו ניצחון , ולהעביר את ההכרעה לשבדיה.
במיוחד אחרי שסולנה אתמול הפסידו בבית. מישהו בשבדיה צריך להציל את הכבוד לא?

+Quote Post
ShmiloZ
הודעה Jul 29 2010, 03:25 PM
הודעה #9

מהמר מתקדם
סמל קבוצה

chen - קיבלת תשובה?!?!

+Quote Post
רומאי בנשמה
הודעה Jul 29 2010, 03:50 PM
הודעה #10

מהמר עם קבלות
סמל קבוצה

משתמש מספר.: 12,787

סחתיין על ההשקעה, תודה

--------------------

+Quote Post

2 דפים V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic

1 משתמש(ים) שנמצאים בנושא זה (1 אורחים ו 0 משתמשים אנונימים)
0 חברים:

RSS גירסת Lo-Fi הזמן כרגע: 3rd September 2010 - 04:39 PM
כל הזכויות שמורות ללייב גיימס בע"מ © LiveGames.co.il LiveGames LTD. © 2004-2008.

Add to Google       

LiveGames Created & Designed by Bona Fide - בניית אתרים
LiveGames improved by Live Network States

כל הזכויות שמורות לחברת לייבגיימס בע"מ 2004-2009

eXTReMe Tracker
תוצאות ספורט בזמן אמת | כדורגל | ווינר ליין | הימורי ספורט | ווינר | ספורט | הימורי ספורט וירטואלים